KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Domoljublje na tribinama PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Kako bi zajedničkim snagama vratili domoljublje na tribine, Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi (ZUV HGP) ostvario je  suradnju s GNK Dinamo. Branitelji su primjer zajedništva, jedinstva, odanosti i ljubavi prema domovini i upravo su zahvaljujući ovim pozitivnim društvenim vrijednostima obranili hrvatsku domovinu. Danas smo, nažalost, ponovno svjedoci regionalne razjedinjenosti Hrvatske i polarizacije društva

 

Više...
 
Ponovljeni natječaj za dodjelu stipendija i naknada dijela troškova školarine PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Kanditati koji su dostavili potpunu i pravovaljanu natječajnu dokumentaciju u natječajnom razdoblju od 01. 12. do 31.12.2014. godine obvezni su dostaviti samo novi Prijavni obrazac (obrasci A, B, C, D i E –bez ovjere) kako bi prijava na Natječaj bila evidentirana u novom natječajnom razdoblju.

Više...
 
SKUP ZAJEDNIŠTVA PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

 

Više...
 
Odluka o uvjetima korištenja kuće u Zaprešiću PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Odluka ministra kojom se određuju uvjeti i postupak za korištenje kuće u ulici Ljudevita Gaja 27 u Zaprešiću, kao i korisnici prava na privremeno korištenje kuće prilagođene posebnim potrebama osoba s invaliditetom.

 

 

Više...
 
POZIVNICA PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Zavod za javno zdravstvo BBŽ i Dom zdravlja BBŽ organiziraju i pozivaju Vas povodom obilježavanja

„Svjetskog dana zdravlja“,

Više...
 
Javni poziv za Mjeru poticanja obrazovanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Sukladno Zaključku Vlade Republike Hrvatske kojim je prihvaćen Program stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja za razdoblje od 2014. do 2017. godine (objavljen u NN 38/14), Ministarstvo branitelja objavljuje Javni poziv za Mjeru poticanja obrazovanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja. Zahtjevi se zaprimaju u razdoblju od 19. siječnja do 17. veljače 2015. godine.

 

Više...
 
U prepunom Domu kulture Bjelovar održana tribina o prosvjedima branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

2. Siječnja 2015. u 17 sati U Domu kulture Bjelovar održana je „Tribina o prosvjedima Branitelja „ u Savskoj 66 ispred Ministarstva branitelja pod nazivom "Zašto branitelji prosvjeduju" 100% za Hrvatsku

 

Više...
 
Tribina o prosvjedu branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Tribina o prosvjedu hrvatskih branitelja pod nazivom "zašto branitelji prosvjeduju". Pozvani su svi bez obzira bili branitelji ili ne. Na tribini će biti iznešeni zahtjevi branitelja ali također i svim nazočnima bit će data sva pojašnjenja oko prosvjeda te će se odgovarati na pitanja nažočnih.

Više...
 
Republička HVIDR-a posjetila europski Parlament u Bruxellesu PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Predstavnici Zajednice Županijskih zajednica udruga HVIDR-a Republike Hrvatske prihvatili su poziv eurozastupnice Dubravke Šuice koja ih je ugostila u belgijskom glavnom gradu Bruxellesu kojom prilikom su posjetili Europski parlament. HVIDR-u Republike Hrvatske predvodili su predsjednik Josip Đakić, predsjednik Glavnog odbora Josip Periša, dopredsjednik Ivan Vukić, predstavnici Županijskih HVIDR-a, HVIDR-a HVO-a Herceg Bosne te dvojica veterana iz Četvrte gardijske brigade.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 3 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 15 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.