KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Objavljen natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Objavljen natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za akademsku godinu 2014/2015

 

Više...
 
Prenosimo iznesene zahtjeve i objašnjenja branitelja: „Tražimo smjene i ustavni zakon o Domovinskom ratu!“ PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Danas u jutarnjim satima su branitelji iznijeli svoje zahtjeve u cjelosti te ih jasno definirali i objasnili. Braniteljski.hr ih prenosi.

 

Više...
 
Poziv hrvatskim braniteljima s područja županije Bjelovarsko - bilogorske PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Pozivamo sve hrvatske branitelje koji su spremni podržati mirni prosvjed hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata a kojega predvodi udruga 100% HRVI I skupine  ispred MHB u Zagrebu Savska 66 da se aktivno uključe i daju podršku.

 

Više...
 
Obilježan Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Dana 31. 07. u ranim jutarnjim satima točnije u 7 sati polaskom iz gradskog paviljona u Bjelovaru započeo je 10. po redu biciklistički maraton koji se vozi u čast Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

 

Više...
 
Održan XX ŠNIDOR BBŽ PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Dana 05. 07. 2014. Godine u Garešnici je održan XX županijski ŠNIDOR (športsko natjecanje invalida Domovinskog rata ) Bjelovarsko – bilogorske županije. Na natjecanju je sudjelovalo 5 Udruga HVIDR-a u ustavu ŽZU HVIDR-a BBŽ a to su:

 

Više...
 
Obavijest članovima Udruge HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Temeljem plana rada udruge kao i projekata pozivamo članstvo zainteresirano za sudjelovanje da se javi u Udrugu HVIDR-a Bjelovar radi organizacije i provedbe plana. U projektu pod nazivom "Da se ne zaboravi" ( ne zaboravimo prošlost) prošle godine organizirali smo obilazak i posjet Vukovaru u organizaciji Udruge HVIDR-a Bjelovar.

Više...
 
Obavijest za volontere PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Obavještavaju se svi članovi udruge HVIDR-a Bjelovar kao i ostali hrvatski branitelji i građani bjelovara i okolice koji se osjećaju radno sposobnima i voljni su ići pomoći u obnovi na područja RH koja su uništena poplavom.

 

Više...
 
Važna obavijest PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Grad Bjelovar i Caritas Župe sv. Antuna Padovanskog u suradnji s bjelovarskim braniteljima te druge organizacije, pojedinci, tvrtke, mjesni odbori, itd. prikupljaju pomoć za nastradale od poplava u Slavoniji.

 

Više...
 
Javni poziv za Mjeru potpore za proširenje postojeće djelatnosti PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Sukladno Zaključku Vlade Republike Hrvatske kojim je prihvaćen Program stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja za razdoblje od 2014. do 2017. godine (objavljen u NN 38/14)

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 4 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 16 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.