KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Smrtnost Hrvatskih branitelja od posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Želeći osvijestit društvo o problemu sve veće smrtnosti branitelja, svjedoci smo da nas naši prijatelji napuštaju u najboljim godinama kada bi trebali uživati u slobodnoj i neovisnoj Republici Hrvatskoj za koju su svi redom ponudili svoje živote na oltar domovine koja je stvorena upravo zahvaljujući njima tražimo žurno postupanje prema ovom problemu kojega mnogi očito još nisu svjesni.

Više...
 
HVIDR-a Bjelovar u posjetu Vukovaru PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Dana 12. listopada 2013. god. Udruga HVIDR-a Bjelovar bila je u posjetu i obilasku herojskog grada Vukovara. Posjet je organizirala HVIDR-a Bjelovar u suradnji sa ZU HVIDR-a Vukovarsko - srijemske županije.

 

Više...
 
Izložba Hrvatske vojne povijesti u minijaturama PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Udruga HVIDR-a Bjelovar u suradnji sa Udrugom Hrvatskih vojnih minijaturista organizira povodom Dana grada Bjelovara i Dana bjelovarskih branitelja izložbu Hrvatske vojne povijesti u minijaturama.

Izložba će biti postavljena u Gradskom muzeju Bjelovar mala galerija.

 

Više...
 
HVIDR-a Bjelovar na susretima u Petrinji PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Gradska HVIDR-a Petrinje danas je devetu godinu za redom domaćin tradicionalnih Petrinjskih susreta invalida, branitelja, dragovoljaca i prijatelja iz stradalničkih udruga Domovinskog rata, civilnih žrtava i građanskih udruga.

 

Više...
 
Obilježena 21. obljetnica pogibije pripadnika 105. bjelovarske brigade PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Predstavnici Grada Slavonskog Broda, Grada Bjelovara, Brodsko-posavske i Bjelovarsko-bilogorske županije te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata Bjelovar obilježili su 21. obljetnicu pogibije hrvatskih branitelja 105. bjelovarske brigade na području Slavonskoga Broda.

Više...
 
Objavljena lista prvenstva za dodjelu stambenih kredita za 2013. godinu PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Sukladno odredbi članka 7. st. 5. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljujemo potvrđenu listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2013. godinu.

 

Više...
 
Bjelovarski maratonci odvozili 500 km povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Oni su sudionici tradicionalnog biciklističkog maratona, u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u organizaciji Udruga HVIDR-a Bjelovar i Kluba veterana 7. gardijske brigade »Puma« BBŽ

Više...
 
Tradicionalni biciklistički maraton povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

U organizaciji Udruge HVIDR-a Bjelovar i Kluba veterana 7 GBR PUMA BBŽ a povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja vozit će se tradicionalni biciklistički maraton. Biciklistički maraton 9. po redu ove godine vozit će Miroslav Dragašević, Dražen Pleško, Damir Žmarić i Senad Begić

Više...
 
Obavijest članovima Udruge HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Poštovani članovi Udruge. Obavještavamo Vas da Udruga HVIDR-a Bjelovar za svoje članove organizira odlazak u grad Vukovar. Posjet je predviđen za mjesec listopad no o točnom datumu izvijestit ćemo Vas putem naših službenih stranica ili se o svemu možete informirati u prostorijama Udruge T G Masaryka 8 u Bjelovaru.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 6 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 17 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.