KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Objavljeni rezultati dodjele stipendija 2012./2013. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Sve informacije o stipendijama Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata možete dobiti:

 
Objave javnih poziva PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Objave javnih poziva za mjere iz programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja Hrvatskih branitelja
Kliknite na   LINK   da bi vidjeli detalje

 
Priopćenje za medije Bjelovar 21. 05. 2013. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

U dogovoru sa ZUV HGP i Udrugom Specijalne policije u Bjelovaru je održana tiskovna konferencija na kojoj je pročitano priopćenje koje Vam prenisimo u cijelosti kao i Udruge koje su dale podršku inicijativi "U ime obitelji"

 

Više...
 
Zaključak sa sjdenice HVIDR-a Bjelovar u vezi prosvjeda 07. 04. 2013 u ZG PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Udruga HVIDR-a Bjelovar na sjednici održanoj dana 05. 04. 2013. god između ostalih točaka raspravljala je i o prosvjedu u Zagrebu protiv uvođenja dvojezičnosti u Vukovaru najavljenom za dana 07. 04. 2013. god. te su doneseni slijedeći zaključci:

 

Više...
 
Podrška Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Udruga HVIDR-a Bjelovar u potpunosti podržava Stožer za obranu hrvatskog Vukovara i zahtjeve upućene Vladi RH vezano uz uvođenje dvojezičnosti u gradu Vukovaru. Ne protivimo se pravima nijedne nacionalne manjine na njegovanje tradicije i kulture, vjerskih običaja i drugih sadržaja i aktivnosti koji nisu vrijeđanje ili ponižavanje onih koji su stvarali ovu zemlju, a posebno onih koji su nakon stradanja i progona imali snage vratiti se u Vukovar.

Više...
 
Registar Hrvatskih branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Predsjedništva Udruge HVIDR-a Bjelovar između ostalih točaka raspravljano je i o objavi registra HB temeljem koje su doneseni slijedeći zaključci. Udruga HVIDR-a Bjelovar od samog početka bila je zagovornik objave registra HB te smo samom objavom zadovoljni ali uz objavu uočene su velike nepravilnosti od kojih izdvajamo.

 

Više...
 
Objavljen natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisuje natječaj (Jutarnji list, 29. studenog, br. 5159, 39. stranica) za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitog sveučilišnoga i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata

 

Više...
 
Zajedno i dostojanstveno za istinu! PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

 Dana 16.11.2012. godine u Den Haagu biti će čitana drugostupanjska presuda generalima Mladenu Markaču i Anti Gotovini. Povodom toga braniteljske udruge iz Domovinskog rata u RH pozvat će dan ranije u večernjim satima hrvatske građane na okupljanje na Svetim Misama u svim hrvatskim gradovima u RH, BiH i u dijaspori. Bjelovar 15. 11. 2012. 18 : 00 sati u Katedrali sv Terezije Avilske Centralno okupljanje biti će na Sv. Misi u Zagrebačkoj katedrali 15.11.2012. u 19.00 sati.

 

Više...
 
Komemoracija kod spomenika na Trokutu PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Pozivamo zainteresirane članove Udruge HVIDR-a Bjelovar na komemoraciju i odavanje počasti poginulim Hrvatskim braniteljima kod spomenika na Trokutu koja će se održati 29. 10. 2012. god. Zainteresirani se trebaju prijaviti u Udruzi HVIDR-a Bjelovar Masarykova 8 ili na telefon 043 243 295 zaključno sa 23. 10. 2012. god radi točnosti broja polaznika. Autobus kreće s autobusnog kolodvora u Bjelovaru 29. 10. 2012. god. u 8 sati.

 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 7 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 9 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.