KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Radni prijedlog zakona o pravima HB PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

NACRT PRIJEDLOGA ZAKONA O IZMJENAMA I DOPUNAMA
ZAKONA O PRAVIMA HRVATSKIH BRANITELJA IZ DOMOVINSKOG RATA
I ČLANOVA NJIHOVIH OBITELJI

Više...
 
Dan grada i Dan Bjelovarskih branitelja 2012 PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Više...
 
ŠNIDOR Bjelovarsko-bilogorske županije»Bjelovar 2012 PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Obavještavamo Vas da će se dana 06. listopada 2012.godine (subota) u Bjelovaru, s početkom u 9,00 sati održati XVIII.športsko natjecanje invalida Domovinskog rata Bjelovarsko-bilogorske županije,u organizaciji Udruge HVIDR-a Bjelovar i ZU HVIDR-a Bjelovarsko-bilogorske županije.

Više...
 
Mimohod istine i komemoracije u Kusonjama PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

OBILJEŽAVANJE 21. GODIŠNJICE TRAGIČNE POGIBIJE DVADESET HRVATSKIH BRANITELJA U KUSONJAMA 8. RUJNA 1991. GODINE, TE 19. GODIŠNJICE POGIBLJE TROJICE HRVATSKIH BRANITELJA U KUSONJAMA 8. RUJNA 1993. GODINE

 

Više...
 
Miroslav Dragašević biciklističkim maratonom obilježio Dan pobjede i domovinske zahvalnosti 2012. PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

 U organizaciju Udruge HVIDR-a Bjelovar i Kluba Udruge 7 GBR PUMA Bjelovar Miroslav Dragašević, umirovljeni hrvatski branitelj i bivši pripadnik Sedme gardijske brigade Puma već osmu godinu za redom Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja obilježava biciklističkim maratonom.

 

Više...
 
Obavijest o Športskim sekcijama PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Obavještavaju se članovi Udruge HVIDR-a Bjelovar koji žele sudjelovati u igrama ratnih vojnih invalida te sudjelovati u natjecanjima kao predstavnici Udruge HVIDR-a Bjelovar da se jave u Udrugu Masarykova 8 u Bjelovaru (osobno ili na tel: 243 295) i svojom prijavom postanu sudionici sportske sekcije Udruge HVIDR-a Bjelovar. Natjecati se mogu u slijedećim disciplinama:

 

Više...
 
Gradski bazen Bjelovar - Obavijest članovima HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Obavještavaju se članovi Udruge HVIDR-a Bjelovar da je sa upravom gradskog bazena Bjelovar postignut dogovor o besplatnom korištenju bazena za članove udruge u slijedećim terminima:

 

Više...
 
Nacionalna strategija izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom: neizvjesno financiranje PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

U velikoj vijećnici Grada Bjelovara u utorak je održano javno izlaganje Bjelovarske strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2012. do 2015. Na temelju Nacionalne strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom Grad Bjelovar je potpisao Ugovor o izradi Bjelovarske strategije jedinstvene politike za osobe s invaliditetom i provedena je javna rasprava.

 

Više...
 
Čestitamo Dan državnosti PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Sretan Dan državnosti svim članovima Udruge HVIDR-a Bjelovar,  ZU HVIDR-a BB, Udrugama prositeklim iz Domovinskog rata, svim Hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji, građankama i građanima Lijepe Naše. Istaknite Hrvatski stijeg i provedite blagdan u miru i zadovoljstvu.

predsjedništvo Udruge HVIDR-a Bjelovar , predsjednik  Željko Dragašević

 

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 8 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 42 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.