KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Obavijest članovima Udruge HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Svi članovi Udruge HVIDR-a Bjelovar koji su zainteresirani za odlazak na humanitarni koncert za pomoć obitelji Veljka Marića neka se jave u Udrugu u Bjelovaru Masarykova 8 ili na broj mobitela 098 240 959 kako bismo na vrijeme osigurali ulaznice.

predsjednik Udruge Željko Dragašević

 
POMOGNIMO OBITELJI HRVATSKOG BRANITELJA VELJKA MARIĆA! PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

ORGANIZIRA SE VELIKI HUMANITARNI KONCERT ''DA SE NE ZABORAVI''.
PRIHOD JE NEMIJENJEN OBITELJI HRVATSKOG BRANITELJA VELJKA MARIĆA IZ GRUBIŠNOG POLJA, KOJI JE NEOPRAVDANO OSUĐEN NA 12 GODINA ZATVORA U BEOGRADU.
Ulaznice po cijeni od 30 kuna (na dan koncerta po 50 kuna) možete nabaviti već sada kod predstavnika Udruga Domovinskog rata iz Virovitice i Grubišnog Polja, ili ih naručiti na adresu:

 

Više...
 
ISPLATA dividende za 2011. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihov PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

ISPLATA dividende za 2011. godinu iz Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihove obitelji (Fond HB) započet će u ponedjeljak, 28. svibnja. Ukupan iznos namijenjen za isplatu dividende za proteklu godinu iznosi 44.354.747,95 kuna. Iznos dividende po jednom udjelu iznosit će 20,38 kuna.

 

Više...
 
Priopćenje sa konferencije za medije HVIDR-e Bjelovar i ZU HVIDR-a BBŽ PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Priopćenje za javnost Udruge HVIDR-a Bjelovar

Nekoliko zadnjih medijskih istupa ministra Hrvatskih branitelja gospodina Predraga Matića dali su nam temelj za ovu tiskovnu konferenciju i priopćenje za medije. Gospodin ministar predlaže da se hrvatski branitelji odreknu 2% svojih primanja u korist svojih nezaposlenih kolega.

 

Više...
 
Sudjelovanje ekipe HVIDR-a Bjelovar na memorijalnom turniru „Horvat-Ileković“ PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Prije šest godina, 18. ožujka 2006. godine, u ranim jutarnjim satima u mjestu Hampovica, dogodio se bolan događaj koji je u nevjerici i šoku ostavio sve nas u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj. Tog dana, na službenom putu za Čakovec gdje su trebali obaviti kriminalističku obradu, u teškoj prometnoj nesreći poginuli su naši dragi kolege i prijatelji Damir Ileković i Zlatko Horvat, kriminalistički službenici Policijske postaje Bjelovar. Zlatko je iza sebe ostavio tada 8-godišnjeg sina Marina i suprugu Katarinu, a Damir 6-godišnju kćer Petru i suprugu Martinu

 

Više...
 
Radna akcija HVIDR-e Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Udruga HVIDR-a Bjelovar održala je radnu akciju uređenja, čišćenja i košnje trave u Orovačkim vinogradima oko doma HVIDR-e , objektu u vlasništvu udruge. Na radnoj akciji sudjelovali su gotovo svi članovi predsjedništva udruge te članovi udruge koji su se željeli priključiti radnoj akciji.

 

Više...
 
Vrsaljko razriješen dužnosti u Fondu branitelja PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Na zatvorenom dijelu 15. sjednice Vlade Republike Hrvatske nastavljeno je rješavanje kadrovskih križaljki pa su tako, između ostalog, razriješeni stari i imenovani novi članovi Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja. Tako su s dužnosti razriješeni Tomislav Ivić, predsjednik Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji te Ivan Bubić, Josip Đakić, Petar Lovrić, Krunoslav Samošćanec, Lucija Kober i  Zadranin Svemir Vrsaljko, a koji su redom bili članovi Upravnog odbora Fonda.

 

Više...
 
Obavjest članovima Udruge HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Ovih dana na kućne adrese primit čete koverte poslane iz naše Udruge u kojoj se nalazi uplatnica članarine za 2012 godinu te dopis u kojemu stoje objašnjenja oko oslobađanja članarine za one članove koji za to imaju uvjete. Isto tako pojašnjeno je koje sportske aktivnosti možete koristiti i na koji način. I ovdje napominjemo da su članovi Udruge HVIDR-a samo i isključivo članovi koji su platili članarinu ili su oslobođeni iste.

 

Više...
 
III. Hodočašće hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije “Gospi Voćinskoj“ PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Izaslanstvo Udruge HVIDR-a Bjelovar sudjelovalo je na III. Hodočašću hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije “Gospi Voćinskoj“ 13. prosinca 2011. U organizaciji Zajednice udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije, te pokroviteljstvo Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Virovitičko-podravske i Požeško-slavonske županije, Općine Voćin i svetišta Gospe Voćinske, u utorak 13. prosinca 2011. godine, u Voćinu

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 9 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 40 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.