KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Podjela darova za djecu članova HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Na Skupštini Udruge HVIDR-a Bjelovar postavljen je upit oko podjele darova za djecu članova Udruge koji bi za to bili zainteresirani te je na današnjoj sjednici Predsjedništva raspravljeno o tom prijedlogu. Donesen je zaključak da će se organizirati podjela darova ali ako bude dovoljno zainteresiranih za to.

 

Više...
 
Korištenje bazena za članove Udruga HVIDR-a Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Članovi Udruge HVIDR-a Bjelovar mogu besplatno koristiti gradski bazen  u Bjelovaru, svaki dan u vremenu od 19,00 - 20,00 sati.

Svi zainteresirani za korištenje bazena mogu se predbilježiti u prostorijama Udruge,
u T.G.Masaryka 8 u Bjelovaru.
 
Sa tiskovne konferencije HVIDR-e Bjelovar PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Luka Markešić, Zdenko Radić, Zoran Maras, Ivan Orlović i po treći puta dokazali su nevinost što potvrđuje VRHOVNI SUD REPUBLIKE HRVATSKE. Međutim  traži se i po četvrti puta da pred sudom dokazuju ono što su do sada s lakoćom i uspijevali, a to je dokazati da su nevini. Od početka se nismo miješali  u rad suda niti ćemo ovaj put, ali pitamo se kojeg trenutka će državno tužilaštvo odustati od progona ove četvorice Hrvatskih branitelja i njihovih obitelji.

 

Više...
 
HZZO: nove zdravstvene iskaznice sa oznakom "HB" PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

ZAGREB, 28. veljače 2011. (Hina) - Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) izradio je nove zdravstvene iskaznice, koji će imati oznaku "HB" te zamijeniti dosadašnje iskaznice obveznog i dopunskog osiguranja za članove obitelji smrtno stradalog, zatočenog i nestalog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatske ratne vojne invalide te hrvatske branitelje iz Domovinskog rata s utvrđenim oštećenjem organizma od najmanje 30 posto, koji su oslobođeni plaćanja participacije prema Zakonu o pravima hrvatskih branitelja.

 

Više...
 
Oslobađanje od sudjelovanja u pokriću dijela troškova zdravstvene zaštite za HRVI PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Prema čl.11. st. 2 .Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji od sudjelovanja u pokriću dijela troškova zdravstvene zaštite (participacija)oslobođeni su:

Više...
 
LISTA REDA PRVENSTVA ZA 2009. GODINU PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti izradilo je Listu reda prvenstva za 2009. godinu. Stambenu listu za našu Bjelovarsko bilogorsku županiju možete pogledati u prostorijama naše Udruge ili na oglasnoj ploči u Uredu državne uprave, A.Starčevića 8.

 
Natječaj za dodjelu stipendija PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je natječaj za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednje-školskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima :

Više...
 
Izložba fotografija "Dani poslije" PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

U organizaciji Udruge HVIDR-a Bjelovar i Grada Bjelovara dana 07.10.2010.godine u 18,00 sati u prostorijama Foto kluba Bjelovar, Trg E.Kvaternika 7/1 biti će otvorena izložba fotografija Damira Hoyke "Dani poslije".

 

Više...
 
Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o javnim cestama PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   

Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o javnim cestama propisano je  da  osobe s 80% ili više postotaka tjelesnog oštećenja, odnosno osobe kod kojih je utvrđeno tjelesno oštećenje koje ima za posljedicu nesposobnost donjih ekstremiteta 60% ili više postotaka, NE plaćaju godišnju naknadu za uporabu javnih cesta za jedan osobni automobil koji imaju u svom vlasništvu, odnosno koji koriste na temelju ugovora o leasingu.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 10 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 12 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.