KORISNI LINKOVI

IZBORNIK KORISNIKA

Login FormHome
HVIDR-a Bjelovar
Preliminarni program 25. obljetnice OSRH PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Subota, 28. svibnja 2016. godine

Središnja svečanost

Stadion NK "Zagreb", Kranjčevićeva ulica, Zagreb

 

Više...
 
OBAVIJEST PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Obavještavamo Vas da je Ministarstvo branitelja objavilo da su otvoreni slijedeći javni pozivi;

 

Više...
 
Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2016. godinu PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Sukladno odredbi članka 7. st. 5. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljujemo potvrđenu listu prvenstva za dodjelu stambenog kredita za 2016. godinu i kao i potvrđenu listu prvenstva za dodjelu financijske potpore. Potvrđene liste prvenstva primjenjuju se od 01. ožujka 2016. godine i vrijede do objave potvrđenih listi prvenstva za slijedeću kalendarsku godinu.

 

Više...
 
Natječaj za dodjelu stipendija za godinu 2015/2016. PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, raspisuje Natječaj za dodjelu stipendija za godinu 2015/2016.

 

Više...
 
Majice i jakne sa logom udruge PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Poštovani članovi udruge HVIDR-a Bjelovar. Obavještavamo Vas da su majice sa logom udruge izrađene a isto tako i jakne to jest šuškavci te iste možete vidjeti u samim prostorijama udruge u Masarykovoj 8.

 

 

 

Više...
 
NOŠENJE VOJNIH ODORA PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

OČITOVANJE MINISTRA OBRANE, ANTE KOTROMANOVIĆA NA UPIT HRVATSKOG ČASNIČKOG ZBORA O NOŠENJU VOJNIH ODORA I ČINOVA ORUŽANIH SNAGA REPUBLIKE HRVATSKE

 

Više...
 
Uspješno završen projekt HVIDR-e Bjelovar "Zajedno putovima istine" PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

U povodu 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja bjelovarski biciklisti, Miroslav Dragašević, Dražen Pleško i Nevenka Gašparec krenuli su 31. srpnja 2015. godine na put dug 700 kilometara. Spomen je to na hrvatske branitelje i njihovu žrtvu u Domovinskom ratu.

 

Više...
 
"Zajedno putovima istine" PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Temeljem plana rada udruge kao i projekata pozivamo članstvo zainteresirano za sudjelovanje da se javi u Udrugu HVIDR-a Bjelovar radi organizacije i provedbe plana. U projektu pod nazivom "Zajedno putovima istine" ( ne zaboravimo prošlost) prošle godine organizirali smo obilazak i posjet Zadarskog zaleđa u organizaciji Udruge HVIDR-a Bjelovar.

 

Više...
 
Sv. misa povodom Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske PDF Ispis E-mail
Autor Željko Dragašević   

Obavještavamo Vas da će se dana 28. svibnja 2015. godine u Zagrebu svečano obilježiti Dan Oružanih snaga Republike Hrvatske. Vojni ordinarijat u Republici Hrvatskoj tim povodom organizira misno slavlje, u Zagrebu, s početkom u 9:30 sati. U zajedništvu s vojnim i policijskim kapelanima svetu misu predvodit će Vojni ordinarij u RH mons. Juraj Jezerinac.

Više...
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 2 od 14

TOČNO VRIJEME

HR - Time

ANKETA

Ima li previše braniteljskih udruga u HR?
 

TKO JE ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 7 

ZADNJE NOVOSTI

Natječaj za dodjelu stipendija i naknada

Temeljem članka 4. Pravilnika o postupku dodjele stipendija i naknade dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima, Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata (u daljnjem tekstu: Fond), raspisuje

Objavljene liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita i liste prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine za 2017. godinu

Sukladno odredbi članka 7. Uredbe o stambenom zbrinjavanju članova obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga ili nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata i dragovoljaca iz Domovinskog rata (NN 78/13) objavljene su Liste prvenstva za dodjelu stambenog kredita (11.234 zahtjeva) odnosno Lista prvenstva za dodjelu financijske potpore za kupnju ili izgradnju prve nekretnine (368 zahtjeva).

 

Objavljeni Javni pozivi za mjere iz Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja

U cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je javne pozive za korištenje mjera u 2017. godini.

 

Obavijest o utvrđivanju jedinstvene svote mirovine

Na 2. sjednici Hrvatskog sabora 9. prosinca 2016. donesene su izmjene i dopune Zakona o mirovinskom osiguranju kojima je stavljena van snage odredba kojom su mirovine hrvatskih branitelja bile razdvojene na dva dijela. Izmjene i dopune ZOMO-a stupile su na snagu 1. siječnja 2017. godine te je nadležno tijelo HZMO obvezno donijeti nova rješenja o jedinstvenoj svoti mirovine.

 

Radni sastanak braniteljskih Udruga sa ravnateljem Opće Bolnice Bjelovar

Na sastanku koji je sazvao ravnatelj Bjelovarske Opće Bolnice Allouch Ali sa predstavnicima braniteljskih Udruga Bjelovara i BBŽ prema projektu Ministarstva hrvatskih branitelja a u svrhu poboljšanja zdravstvenog stanja hrvatskih branitelja održanom dana 10. siječnja 2017. godine dogovoreno je slijedeće:

 


feed-image Feed Entries

Zadnje novosti

Popularno


Powered by Joomla!. Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.