Obavijest o javnoj raspravi prijedloga Zakona

Kategorija: NOVOSTI   |   Napisao/la Super User
Datum objave   |   Hitovi: 1825

Poštovani članovi udruge HVIDR-a Bjelovar i svi hrvatski branitelji Bjelovara i okolice. U javnu raspravu upućen je nacrt prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji. Želimo Vas upoznati sa Zakonom te Vas molimo da ga pogledati i proučite. Javna rasprava traje do 07. 07. 2017. godine no to je krajnji rok kada svi eventualni prijedlozi i mišljenja moraju biti na adresi predlagatelja Zakona. Stoga Vas molimo da sve svoje prijedloge, nedostatke u Zakonu ili primjedbe dostavite na e-mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. naj kasnije do 03. 07. 2017. god kako bismo mogli sve objediniti i uputiti na adresu predlagatelja i tako utjecati na sam Zakon.

Napominjemo kako komentare na facebook grupi nećemo moći uzeti kao prijedloge ili dopune navedenog Zakona već isključivo materijale koje dobijemo na gore navedenu e-mail adresu.

Za sve zainteresirane otvoreno je Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ONLINE koje možete pratiti na slijedećem linku https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567    Javno savjetovanje možete pratiti svi no svoj osvrt mogu dati oni koji su registrirani kao E-građani.

 Nacrt prijedloga Zakona možete skinuti  O V D J E

Predsjedništvo udruge HVIDR-a Bjelovar

OSNOVNI PODACI

Adresa : T.G. Masaryka 8 , 43000 Bjelovar

Telefon/ fax : 043 243 295

E mail : hvidra@hvidra-bjelovar.hr

OIB : 86629927364

KORISNI LINKOVI

   

Udruga je financirana sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja

Županije Bjelovarsko - bilogorske i Grada Bjelovara te osobnim sredstvima, članarinama

© 2018 hvidra-bjelovar.hr / HVIDR-a Bjelovar