Produžen rok javne rasprava o Nacrtu prijedloga Zakona o pravima HB

Kategorija: NOVOSTI   |   Napisao/la Super User
Datum objave   |   Hitovi: 1581
Produžen je datum za javnu raspravu o Nacrtu prijedloga Zakona o pravima hrvatskih branitelja. U obrazloženju stoji:
 
"Ministarstvohrvatskih branitelja otvorilo je dana 23. lipnja 2017. godine javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji u skraćenom trajanju do 7. srpnja 2017. godine, zbog opravdanih razloga koji su bili naznačeni u opisu savjetovanja. Zbog velikog interesa javnosti , javno savjetovanje se produljuje do 22. srpnja 2017. godine. "
Prena viđenome izgleda da je predlagatelj uvidio niz propusta i pogrešaka te je savjetovanje produženo do 22. srpnja ove godine.

Svoje prijedloge i primjedbe i dalje možete slati na e-mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. naj kasnije do 20. 07. 2017. god kako bismo mogli sve objediniti i uputiti na adresu predlagatelja i tako utjecati na sam Zakon.

Za sve zainteresirane otvoreno je Javno savjetovanje o Nacrtu prijedloga zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji ONLINE koje možete pratiti na slijedećem linku https://esavjetovanja.gov.hr/Econ/MainScreen?EntityId=5567    Javno savjetovanje možete pratiti svi no svoj osvrt mogu dati oni koji su registrirani kao E-građani.

 Nacrt prijedloga Zakona možete skinuti  O V D J E

Predsjedništvo udruge HVIDR-a Bjelovar

OSNOVNI PODACI

Adresa : T.G. Masaryka 8 , 43000 Bjelovar

Telefon/ fax : 043 243 295

E mail : hvidra@hvidra-bjelovar.hr

OIB : 86629927364

KORISNI LINKOVI

   

Udruga je financirana sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja

Županije Bjelovarsko - bilogorske i Grada Bjelovara te osobnim sredstvima, članarinama

© 2018 hvidra-bjelovar.hr / HVIDR-a Bjelovar