Poziv na radni sastanak

Kategorija: NOVOSTI   |   Napisao/la Super User
Datum objave   |   Hitovi: 1677

Ovim putem pozivamo Vas na radni sastanak između tvrtke Podravka d.d. iz Koprivnice i Ministarstva hrvatskih branitelja sa hrvatskim braniteljima sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije, radi prezentacije Sporazuma o suradnji koji je sklopljen između Podravke d.d. i Ministarstva hrvatskih branitelja o ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode zadruge hrvatskih branitelja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, kao i svi drugi zainteresirani, kako bi se povećala zaposlenost i proizvodnja.

          Isti će se održati dana četvrtak, dana 16. studenog 2017. godine, u velikoj županijskoj vijećnici u Bjelovaru, dr. Ante Starčevića 8, s početkom u 15:00 sati. 

          Ovim putem Vas ujedno i molimo da zbog kratkoće vremena uvjetovane žurnošću organizacije radnog sastanka izvjestite o gore navedenom članove Vaših udruga proisteklih iz Domovinskog rata, kao i druge hrvatske branitelje s kojima ste u kontaktu na području  na kojem djelujete, kako bi informacija došla do što većeg broja potencijalnih korisnika.

         Naime, Podravka d.d. je pripravna u okviru nabave sirovine za proizvodnju svojih prerađevina nakon prezentacije i radnog sastanka zaključiti ugovore sa zainteresiranim zadrugamahrvatskih branitelja, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, te i drugim zainteresiranim osobama o proizvodnji i otkupu voća, povrća i žitarica.

 

Za sve daljnje informacije stojimo Vam na raspolaganju!

 

Naši kontakti: mob: 099 216 06 30

                      tel:     032 514 090

                      e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.m

  

 
 
S poštovanjem,
 
 
 
 
Dalibor Bajči, dipl.iur.
Upravitelj zadruge i voditelj
Referalnog centra II za zadruge
hrvatskih branitelja Ministarstva
hrvatskih branitelja

OSNOVNI PODACI

Adresa : T.G. Masaryka 8 , 43000 Bjelovar

Telefon/ fax : 043 243 295

E mail : hvidra@hvidra-bjelovar.hr

OIB : 86629927364

KORISNI LINKOVI

   

Udruga je financirana sredstvima Ministarstva hrvatskih branitelja

Županije Bjelovarsko - bilogorske i Grada Bjelovara te osobnim sredstvima, članarinama

© 2018 hvidra-bjelovar.hr / HVIDR-a Bjelovar